Aurea prirodna kozmetika

Belgijska njega od glave do pete

Aurea je belgijska kozmetička marka koja svoje proizvode izrađuje s prirodnim organskim gelom od aloe vere iz Italije!

Aurea : 12 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Čisti, nerafinirani bio-aloa vera gel u posebno visokoj koncentraciji čini bazu za ovu biološku liniju za njegu.
Aloa vera gel obnavlja kožu, hrani i pruža vlažnost te pruža ublažavajuće djelovanje kod problematične kože. Za Aurea liniju koristi se isključivo biološki aloa vera gel najbolje kvalitete s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. Ta linija je prikladna za sve tipove kože te posjeduje Cosmébio i ECOCERT certifikate.

Belgijsko poduzeće proizvodi visokokvalitetne proizvode, u kojima je sadržan jedan jedini sastojak u velikoj koncentraciji. Za Aurea asortiman, proizvođači su izabrali bio-aloa veru, koja se već vrlo dugo uspješno primjenjuje u kozmetici. Već prije 5000 godina ljekovita svojstva ove biljke bila su poznata u različitim dijelovima svijeta i biljka se koristila za liječenje i sprječavanje mnogih bolesti. To je znanstveno potvrđeno u mnogobrojnim povijesnim i arheološkim istraživanjima.

  • Čisti aloa vera gel je bogat vitaminima A, B1, B2, B5, B6, B12, C i E.
  • Sadrži mnoge mineralne tvari, kao što su željezo, kalcij, magnezij, cink, bakar i mangan, 18 različitih aminokiselina te enzime.
  • Sadrži saponine, koji imaju antiseptička svojstva, i antracinone s antibiotskim, antivirusnim i protuupalnim djelovanjem.
  • Aloa vera gel hidratizira, hrani i regulira prirodnu pH-vrijednost kože.
  • Pomaže da se uklone odumrle kožne stanice te obnavlja kožu
  • Poboljšava čvrstoću fibroblasta te ubrzava proizvodnju kolagena, pa tako čini kožu čvrstom i napetom.
  • Regulira masnu kožu kao i kožu sklonu crvenilu i iritacijama, te uspješno djeluje kod uboda insekata, neurodermatitisa ili psorijaze.

Da bi se pozitivna ljekovita snaga ove biljke mogla u cijelosti iskoristiti, ona mora biti u kozmetičkim proizvodima sadržana u vrlo koncentriranom obliku. Za Aurea kozmetiku izabrana je samo najbolja aloa vera koja se u velikim količinama prerađuje u visokokvalitetne kozmetičke proizvode.