Dr. Scheller prirodna kozmetika

Nježni i prirodni proizvodi za njegu tijela

Proizvodi za njegu Dr. Scheller organske kozmetike, izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka, dragocjenih ulja i učinkovitih biljnih ekstrakata!

Kupovina po kategorijama

Marken / Dr. SCHELLER

Dr. Scheller: 26 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

S ciljem da svima približi najkvalitetniju prirodnu kozmetiku vrhunske kvalitete, osnovano je 1986. godine poduzeće pod nazivom »Ljekarne Scheller«. Za proizvodnju proizvoda za njegu, korišteni su samo najbolji homeopatski sastojci. U tome se do danas nije ništa promijenilo: i danas se pod imenom Dr. Scheller vodi briga o spajanju učinaka homeopatije i farmacije kako bi se razvili visokokvalitetni proizvodi za njegu kože čiji su aktivni sastojci optimalno usklađeni s pojedinim tipovima kože.

Inovacija iz kuće Dr. Scheller je NanoSolves® princip djelovanja

Korištenjem NanoSolves® tehnologije u Dr. Scheller prirodnim kozmetičkim proizvodima, postiže se nježna i prirodna njega s izvanrednom dubinskom učinkovitosti. Za razliku od obične prirodne kozmetike, kod ovih se proizvoda, zahvaljujući NanoSolves® aktivni sastojci mogu koristiti ciljano i mnogo učinkovitije.

NanoSolves® sastoji se od prozirne emulzije koja dolazi od prirodnog lecitina iz soje. Radi se o organskim nanosomima koji prenose prirodne ekstrakte duboko u kožu. Na taj način dolazi do izravnog djelovanja na ciljanim mjestima.

Proizvodi za njegu Dr. Scheller su BDIH certificirani i:

  • bez silikona i parabena
  • bez mineralnih ulja
  • bez sintetičkih bojila
  • ekološki pakiranje
  • nisu testirani na životinjama
  • dermatološki testirani