Visokokvalitetna organska i prirodna kozmetika Dr. Hauschka

Visokokvalitetna organska i prirodna kozmetika Dr. Hauschka

Dr. Hauschka je pionir na području prirodne kozmetike i predstavlja najkvalitetniju, biocertificiranu njegu, koja je razvijena i proizvedena u skladu s ritmom prirode.

U središtu je koža kao živi organizam te čovjek kao biće u svoj svojoj osobnosti i svojim različitostima.

Ali ne samo proizvodi za njegu već i dekorativna kozmetika iz kolekcije Dr. Hauschka na prvo mjesto stavlja njegu kože - pažljivo sastavljene mješavine iz ljekovitih biljaka i poštivanje individualnosti svakog pojedinog korisnika čine jedinstvenost make-up proizvoda. Ovdje nije cilj prekrivanje, već isticanje jedinstvene osobnosti korisnika i vraćanje sjaja.

Dr. Hauschka kozmetika proizašla je 1967. godine iz WALA lijekova, koji još i danas postoje i od tada stalno razvija i nudi široki asortiman proizvoda za njegu, a od 1999. i proizvode za make up.

Održivost je uz poštivanje okoliša najviši prioritet filozofije tvrtke. Zemlja se shvaća kao složeni organizam, koji ujedinjuje različite dinamičke tokove koji tvore stabilnu cjelinu. Dokle god se čovjek s poštovanjem uključuje u ovaj sustav on će zadržati svoju stabilnost.
Stoga su u Dr. Hauschka na prvom mjestu pažljivo upravljanje prirodom i samim sobom.

  • Biljke, ulja i voskovi dopremaju se gotovo isključivo iz certificiranog organskog uzgoja po mogućnosti u biodinamičkoj kvaliteti i iz Fair Trade trgovine.
  • U razmišljanju i radu uvijek se pazi na prirodni ciklus sirovina - na primjer u uporabi oborinskih voda, u korištenju reciklažne ambalaže ili u kompostiranju biljnog otpada iz proizvodnje.
  • Resursi se čuvaju, gdje god je to moguće: Godinama se koristi 100 posto energija iz obnovljivih izvora, za klimatizaciju se koristi rekuperacija topline i temperatura Zemlje, za osoblje tu je ponuda usluge bicikala i plaćanje troškova za javni prijevoz.
  • Dr. Hauschka ima poslovne partnere diljem svijeta - shea maslac dolazi iz organskog uzgoja u Burkini Faso, damask ružino ulje iz Afganistana, gdje se u suradnji s organizacijom Welthungerhilfe (borba protiv gladi u svijetu) pruža alternativa uzgoju opijuma.

Cilj je pridonijeti zajednici, sačuvati Zemlju za našu djecu i buduće generacije te liječiti prema demeter principima.

Kategorije:

Dr. Hauschka: 4 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.