Prirodna kozmetika marke Eau Thermale JONZAC

Prirodna kozmetika marke Eau Thermale JONZAC

Cjelokupni asortiman francuske marke na jednom mjestu

Pronađite s Eau Thermale JONZAC prirodne srodne duše Vaše kože - blaga njega s hipoalergenskom termalnom vodom, biomimetički sastojci i najveća moguća kompatibilnost čak i za najosjetljivije tipove kože!

Kategorije:

Eau Thermale JONZAC: 72 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

S markom Eau Thermale JONZAC francuski laboratorij LÉA NATURE razvija novu generaciju proizvoda za njegu kože koji povećavaju učinkovitost kozmetike dok istovremeno respektiraju prirodu i fiziološke procese u koži. Uvjereni da znanost može napredovati u poštivanju prirode i žena, Eau Thermale JONZAC nudi najbolje u kozmetici:

  • očekivanu učinkovitost i osjetljivost konvencionalnih kozmetičkih proizvoda
  • hipoalergenske formulacije
  • sigurnost kroz prirodnost i odsutnost upitnih ili štetnih tvari

Vizija:

Učiniti kožu saveznikom umjesto da je se vidi kao prepreku u istraživanju. Ona je prirodni i inteligentni zaštitni štit koji može točno vidjeti što mu je potrebno. Cilj je stvoriti osmozu između prirodnih sastojaka i prirode kože tako da kozmetika može napredovati u dobrom smjeru.

Eau Thermale JONZAC koristi sklonost kože da voli poznate stvari. Tako je razvijena formulacija koja ima najveću moguću kompatibilnost s kožom, dok u isto vrijeme respektira najosjetljivije tipove kože i ističe se maksimalnom učinkovitošću. I sve to pod motom bio-afiniteta Eau Thermale JONZAC.

Izotonična voda:

Koža se sastoji od 70% vode bogate mineralima. Bez obzira koji proizvod za njegu se nanosi na kožu, voda iz te formule dolazi u kontakt s vodom kože. Ako su koncentracije minerala u njima različite, prirodna ravnoteža stanica može biti poremećena. Termalna voda iz izvora Jonzac je izotonična, što znači da je njezin mineralni sadržaj sličan sadržaju mineralne vode u stanicama kože. To omogućuje koži da u potpunosti iskoristi učinkovitost biocertificiranih i hipoalergenskih Eau Thermale JONZAC proizvoda.

Biomimetičke formule:

Naša koža se prirodno sastoji od slojeva vode i ulja. Ako se ova lamelarna struktura destabilizira proizvodima za njegu koji ne poštuju prirodnu ravnotežu kože, to može izazvati dehidraciju, suhoću i iritaciju.

Zbog toga je Eau Thermales JONZAC odlučio kreirati recepture od aktivnih tvari i emulgatora na bazi lamelarnih sastojaka koji kremama omogućuju da imitiraju strukturu kože u slojevima. Zahvaljujući hipoalergenskim formulama, kreme su također posebno kompatibilne s kožom i stoga nude optimalnu učinkovitost.

Hipoalergenski bio-know-how:

Koža je živi organizam čija se prirodna ravnoteža lako može destabilizirati. Svi Eau Thermale JONZAC njegujući proizvodi su certificirani organski i garantirano ne sadrže sintetičke tvari. Sa 100% hipoalergenskim formulama kozmetički proizvodi dodatno smanjuju rizik od alergijskih reakcija i stoga su vrlo kompatibilni s kožom.

Izvanredna svojstva termalne vode na jednom mjestu:

  • hipertermalna: 62°C
  • bakteriološki čista: izvađena iz dubine od 1850 metara
  • osobito mekana
  • hipoalergenska
  • hipermineralizirana i izotonična: reagira savršeno osmotski na kožu i poštuje njezinu cjelovitost
  • regenerirajuća, smirujuća i ne izaziva iritacije