Prirodna kozmetika Fun'Ethic

Francuski proizvodi za njegu žena svih dobnih skupina

Bienvenue! ili: Dobrodošli u šareni svijet francuske marke Fun'Ethic, koje si je postavilo za cilj proizvodnju visoko kvalitetne prirodne kozmetike po povoljnim cijenama!

Kupovina po kategorijama

Marken / FUN!ETHIC

FUN!ETHIC: 18 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Proizvedeno u Francuskoj - pristupačna kvaliteta za sve!

Ideja FUN! ETHIC marke je dokazati da moderna tvrtka može vrlo dobro proizvoditi regionalno, održivo, uz visoku kvalitetu i u skladu s najstrožim etičkim standardima: najbolju kvalitetu po poštenoj cijeni i mirne savjesti! Može li bolje?

FUN! ETHIC odgovornu proizvodnju kozmetike shvaća vrlo ozbiljno, zbog čega se preferiraju regionalni partneri, a testiranje na životinjama, na primjer, strogo odbija. Osnivači tvrtke Olaf Maurice i Martine Schmitt također vjeruju da je transparentnost važan čimbenik temelja povjerenja između tvrtke i potrošača - oni se ponašaju u skladu s tim i svi su podaci tvrtke, od dobavljača do ključnih podataka tvrtke, javni.

3 dobne skupine - 3 linije proizvoda

Umjesto kategorizacije prema tipu kože, kao što je obično slučaj u kozmetici, FUN! ETHIC osmislio je tri različite linije proizvoda za različite potrebe ženske kože u tri različite faze života.

Linija za tinejdžere - za djevojčice od približno 12 godina koja bi trebala pratiti mladu kožu kroz uspone i padove adolescencije: hidratantna, uravnotežujuća i razjašnjavajuća. Tako da se u pustolovini odrastanja ne morate brinuti o svojoj koži.

Linija za mlade žene - za sve mlade žene starije od 20 godina. Jednostavna serija njege koja kombinira sva svojstva potrebna za blistav izgled: hidratizira, jača, okrepljuje i čini kožu mekom i podatnom.

Linija za žene od trideset godina - linija za njegu posebnih potreba kože od 30.godine nadalje. Uz FUN! ETHIC vrlo je jednostavno koži pružiti potrebnu njegu. Proizvodi su intenzivno hidratantni i njegujući, imaju antioksidativni učinak i potiču vlastitu regeneraciju stanica kože - za zdrav izgled i lijepu kožu.

FUN! ETHIC je:

  • Ovjereni Cosmébio & ECOCERT
  • nije testirano na životinjama
  • Parfimiran sa 100% prirodnim mirisima
  • Ekološki prihvatljiv i proizveden u skladu sa strogim etičkim standardima
  • proizvedeno u Francuskoj
  • veganski