Prirodna kozmetika Fun'Ethic

Francuska prirodna kozmetika

Bienvenue! ili: Dobrodošli u šareni svijet francuske marke Fun'Ethic, koje si je postavilo za cilj proizvodnju visoko kvalitetne prirodne kozmetike po povoljnim cijenama!

Kategorije:

Fun'Ethic: 21 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Made in Elzas - pristupačna kvalitete za sve!

Ideja iza Fun'Ethic je dokazati da moderna tvrtka doista može proizvoditi regionalno, održivo, visoku kvalitetu i prema najstrožim etičkim standardima: Najbolja kvaliteta po razumnoj cijeni i čiste savjesti! Što više želite!

Moto u Fun'Ethic je "odgovorna kozmetika" zbog čega se daje prednost regionalnim partnerima i strogo se odbacuju pokusi na životinjama. Osnivači tvrtke, Olaf Maurice i Martine Schmitt, vjeruju da je transparentnost važan čimbenik na kojemu se temelji povjerenje između tvrtke i potrošača – tih se temelja drže i svi podaci o trgovačkim društvima, od dobavljača do ključnih podataka tvrtke, su javni i svima dostupni.

3 dobne skupine - 3 linije proizvoda

Za razliku od uobičajene kategorizacije u kozmetici prema tipovima kože, Fun'Ethic je osmislio tri različite linije proizvoda za različite potrebe ženske kože u tri različite faze života: svaka se linija sastoji od vode za čišćenje, ulja za njegu, dnevne kreme i dezodoransa. Za kožu iznad 30 postoji i maska za lice.

Être ado - linija za teenagere, od cca. 12 godina, prati mlade djevojke kroz uspone i padove u adolescenciji: vlaži, balansiranja i djeluje protuupalno. Bez dodatnih briga o koži uz sve probleme koje donosi odrastanje.

Avoir 20 ans - za sve mlade dame od 20. Nekomplicirana linija za njegu koja kombinira sve značajke koje su vam potrebne za blistav ten: vlaži, učvršćuje, revitalizira i čini kožu mekom i nježnom.

Vivre ses 30 ans - Linija za posebne potrebe kože nakon 30-te. Pomoću Fun'Ethic prilično je jednostavno i nekomplicirano pokloniti malo ekstra njege vašoj koži. Vivre ses 30 ans proizvodi intenzivno vlaže i hrane, imaju antioksidativni učinak i potiču prirodnu regeneraciju stanica kože - za zdrav izgled i lijepu kožu.

Fun'Ethic proizvodi:

  • imaju Cosmébio certifikat
  • nisu testirani na životinjama
  • sadrže 100% prirodne mirise
  • su proizvedeni u skladu sa strogim etičkim standardima i nisu štetni za okoliš
  • proizvedeni su u Francuskoj