"Božići sajam" otvara svoja vrata

"Božići sajam" otvara svoja vrata

Ecco Verde kategorija "Božić" vam i ove godine nudi odabrane proizvode koji bi mogli biti savršen poklon. Veliki izbor nudi ponešto za svaki ukus po željenoj cijeni.

Božićna ponuda je podijeljena u kategorije Za nju, Za njega i Za mame i djecu. Postoji još jedan jednostavan pregled poklona prema kategorijama:

Adventski kalendar

Možda želite Adventski kalendar ispuniti čajevima, mirisima ili prirodnom kozmetikom umjesto čokolade? Nema problema, ovdje možete pronaći sve što želite. Donosimo veliki izbor raznih varijanti Adventskog kalendara.

Mješavine čajeva i čajni setovi

Postoji li nešto bolje za opuštanje i uživanje u bijelom zimskom jutru od vruće šalice vašeg omiljenog čaja? Kako bi postigli pravu atmosferu, nudimo vam izvanredne božićne kombinacije čajeva i nekoliko čajnih setova.

Poklon paketi

Poklon paketi olakšavaju potragu za savršenim poklonom – često je samo jedan jedini predmet premalo odnosno, ponekad nije jednostavno pronaći odgovarajući poklon.

Ekskluzivni pokloni

Za sve koji vole poklanjati ekskluzivne stvari, u ovoj kategoriji mogu pronaći vrhunsku kozmetiku, proizvode za njegu kože, šminku i ostalo. Od proizvoda za njegu preko luksuzne šminke do organske kozmetike – ovdje ćete sigurno pronaći ono što tražite.

Parfemi

Od Eau de Parfum do Eau de Toilette, ova vam kategorija donosi proizvode sa 100 posto prirodnim sastojcima i mnogo zanimljivih mirisnih kombinacija.

Veganske ideje za božićne poklone

Ponekad je veoma teško pronaći odgovarajuć poklon za vegane. Ecco Verde nudi veliki izbor veganske kozmetike i proizvoda za njegu koji predstavljaju idealan poklon. Sve takve proizvode možete pronaći u ovoj kategoriji.

Poklon bonovi

Izbor je velik i jednostavno se ne možete odlučiti? Tada jednostavno darujte Poklon bon i prebacite odluku na osobu kojoj ga darujete.

Dom i opuštanje

Nudimo vam mirisne lampe, božićne mješavine mirisa, poklon pakete i sve ostalo što može dočarati udobnu atmosferu u vašem domu i pozvati vas na opuštanje i uživanje.

Kupke i wellness

Stres koji uzrokuju blagdanske pripreme se najbolje uklanja ugodnom kupkom. Za to vam ne smiju nedostajati pravilni dodaci. Ovdje možete pronaći ponešto za svakog tko voli uživati u opuštajućim kupkama i tko želi intenzivnije njegovati svoju kožu.

Šminka

U ovoj kategoriji možete pronaći 100% prirodnu šminku za sve prigode, u svim varijantama i nijansama. Provjerite sami.