Fragrance Free marke URTEKRAM

Fragrance Free marke URTEKRAM

Pronađite balans: prirodna ravnoteža

Nova blaga njega bez mirisa prirodne kozmetike URTEKRAM ne sadrži sintetičke mirise. Naime, sintetički su mirisi prema kriterijima svih oznaka kvalitete za certificiranu prirodnu kozmetiku tabu.

Međutim, dopušteni su prirodni mirisi kao što su eterična ulja i biljni ekstrakti. Kao i kod hrane (npr. orašastih plodova), ovo su nesumnjivo sjajni sastojci - naravno, sve u određenim količinama. Mirisi sadržani u eteričnim uljima mogu iritirati kožu alergičara i osjetljivih tipova kože.

Certificirani proizvodi bez mirisa stoga su pravi izbor za osjetljive osobe. Pa čak i minimalisti vole formulacije čiste njege...

Nova linija njege bez mirisa iz Urtekram Nordic Beauty razvijena je u potpunosti bez mirisa i pomaže osjetljivoj koži i vlasištu da ponovno pronađu ravnotežu. Fragrance Free zamjenjuje prethodnu seriju No Perfume* s poboljšanim formulacijama, posebno nježnim teksturama i još većom funkcionalnošću u njezi kose. Blago obećanje: Ultra blagi proizvodi za njegu imaju alergijski certifikat i stoga su prikladni i za osobe koje pate od alergija.

*No Perfume Baby ostaje u asortimanu

Fragrance Free stoji za:

● veganske proizvode
● sa sastojcima 99-100% prirodnog podrijetla
● certificirana kao prirodna kozmetika i organska kozmetika prema Ecocert Cosmos Organic
● alergijski certifikat
● proizvedeno u Danskoj

Ovdje ćete pronaći pregled svih proizvoda iz linije Fragrance Free!

O URTEKRAM-u:

Jeste li znali: skandinavski brend prirodne kozmetike URTEKRAM postoji već gotovo 50 godina: organska hrana i prirodna kozmetika oduvijek su se proizvodili u srcu Danske. Godine 1972. tadašnji osnivači su u Kopenhagenu otvorili mali “Urtekræmmer”, svojevrsnu trgovinu zdravom hranom. Godine 1989. konačno je uspostavljeno današnje proizvodno mjesto u Mariager Fjordu u danskom sjevernom Jutlandu. Atmosfera u kojoj se proizvode proizvodi za njegu kose, kože i zuba je ruralna, tiha i poznata.

Urte - to su biljke i sastojci biljnog podrijetla koji se koriste u sigurno biorazgradivim proizvodima. Ali Urtekram znači mnogo više: ime sadrži, kako u prošlosti tako i danas, puno pionirskog duha i predanosti, kao i topli, topli zagrljaj prirode. Jer to je ono što Urtekram znači:

URTE | bilje

KRAM | zagrliti