Carbon Star marke Pai Skincare

Carbon Star marke Pai Skincare

Carbon Star je ime najnovije kreacije britanske kozmetičke marke Pai. Crno ulje za lice formulirano je kako bi nečistu kožu vratilo u ravnotežu i istodobno riječi beauty-sleep daje potpuno novo značenje.

Zahvaljujući organskom ulju crnog kima i biljnom aktivnom ugljenu, ulje s certifikatom COSMOS Organic preuzima noćnu smjenu kako bi se koža mogla odmoriti tijekom spavanja. Sa sofisticiranom formulacijom koža je optimalno njegovana tijekom faze noćne regeneracije, a ujutro se osjeća primjetno glatko i ugodnije.

Aktivni sastojci:

Organsko ulje crnog kima

Savršeno za začepljene pore i nečistu kožu. Poznato i pod nazivom nigela, ulje je već više od 2000 godina cijenjeno zbog svojih posebnih svojstava. Pročišćujuće ulje bogato je vitaminima, karotenima, antioksidansima, enzimima, masnim kiselinama, željezom i ugljikohidratima. Drži pod nadzorom bakterije koje uzrokuju akne, zaglađuje fine linije, a može se koristiti i kod poremećaja pigmentacije.

Biljni aktivni ugljen

Intenzivno pročišćava i veže toksine, nečistoće i višak sebuma. Uz to, nudi lagani efekt pilinga koji uklanja odumrle stanice kože i potiče regeneraciju.

Kompleks organskih ulja

Mješavina različitih dragocjenih antioksidativnih ulja kao što su andiroba, copaiba i acai sprječava upale, podupire kožu tijekom procesa zacjeljivanja ožiljaka i regulira proizvodnju sebuma.

Marka

Od 2007. godine Pai razvija visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku za sve koji svojoj koži žele dati ono najbolje - bez obzira koliko osjetljiva je koža. Koriste se bez kompromisa samo najbolji sastojci, zbog čega je vrlo važan certifikat udruge Soil Association prema COSMOS standardu. Marka također nosi pečat Vegan Society i Leaping Bunny. Pai proizvodi se također neovisno testiraju kako bi se osiguralo da su pogodni i za osjetljivu kožu i kožu sklonu neurodermatitisu.

Otkrije Pai Skincare proizvode