Iris Anti-Ageing Prebiotic linija marke farfalla

Iris Anti-Ageing Prebiotic linija marke farfalla

Prirodna njega lica u razdoblju menopauze

Biološki kao žena prolazite kroz tri faze života:

  • Prva faza traje od rođenja do početka puberteta.
  • Druga počinje prvom i završava zadnjom menstruacijom.
  • Nakon toga slijedi treća životna faza u kojoj se postaje zrela žena.

Međutim, ova posljednja faza često nije tako nestrpljivo očekivana kao druga. Obično se to doživljava samo kao gubitak kad se slika o sebi kao ženi počne tresti i sve je podložno promjenama: uloga majke, vanjski izgled, a možda i profesionalni zadaci. Vrijeme je promjena u kojima se definiraju novi ciljevi i preispituje ženstvenost te se traži novi ritam života.

Prilagođavanje tim promjenama nije uvijek jednostvano. Mnogi posežu za hormonima, injekcijama i liftinzima kako bi očuvali mladost. I to je okej. Druge žene pak, na prirodan način čuvaju mlađahni izgled. Za one žene koje odaberu prirodni put, eterična ulja nude učinkovitu podršku: bilo da se radi o promjenama raspoloženja, valunzima ili promjeni tena.

Poput leptira, naša koža svakih 30 dana prolazi kroz metamorfozu. No, s godinama se taj proces usporava i koža postaje suha kako se smanjuje razina estrogena, gubi elastičnost i pojavljuju se bore. Osim toga, koža postaje tanja i sve sklonija pigmentnim mrljama. Na sreću, prirodni kozmetički aktivni sastojci mogu potaknuti aktivnost kože i tako ublažiti znakove starenja. Zato farfalla koristi eterična ulja ne samo zobg senzualne dobrobiti, već i kao duboko učinkovite aktivne sastojke u kozmetici. Četiri desetljeća iskustva na području aromaterapije temelj su za korištenje aktivnog principa odabranih eteričnih ulja za ciklus regeneracije kože. Dragocjena eterična ulja i hladno prešana organska biljna ulja kombiniraju se s hidrolatima bogatim aktivnim sastojcima, prirodnim kozmetičkim aktivnim sastojcima poput prebiotika i hijaluronske kiseline, čime se osigurava regeneracija, učvršćivanje i zaglađivanje.

Kožna flora je štit zdrave kože

Površinu kože naseljavaju bezbroj bakterija i mikroba - to je poznato kao kožna flora ili mikrobiom. Oni tvore simbiozu na koži i bitni su za njezino zdravlje, štite od štetnih mikroba i utjecaja okoline, jačaju imunološki sustav i barijeru kože te poboljšavaju ravnotežu vlage u koži. Time se također suzbija starenje kože.

Ravnotežu kožne flore potiče prirodna prebiotička kozmetika pogodujući životnim uvjetima korisnih kožnih bakterija i potičući njihovu aktivnost, čime se osigurava željeni učinak protiv starenja. Ovo također štiti floru kože i održava je u ravnoteži. Istodobno, proces obnavljanja se ubrzava i na taj način osigurava sjajniji ten, dok se koža zaglađuje.

Iris Anti-Aging Prebiotička njega lica za zrelu i vrlo zrelu kožu od menopauze

Eterično ulje irisa ne samo da ima očaravajući miris i svojstva intenzivnog čišćenja, već nudi i učinkovite učinke protiv starenja. Ima regenerirajući učinak, štiti stanice i usporava proces starenja kože. Kao ključni sastojak osigurava učinkovitu regeneraciju zrele kože, dok prirodni kompleks aktivnih sastojaka s visoko učinkovitim prebioticima koži daje intenzivnu hidrataciju i osjetno poboljšava strukturu kože, podržava zrelu kožnu floru, održava vlažnost i zaglađuje konture lica.