CMD Rio De Coco - dragocjena zaštita i njega

CMD Rio De Coco - dragocjena zaštita i njega

Ovdje Vam predstavljamo liniju za njegu CMD Rio De Coco. Ona se odlikuje najboljim kokosovim uljem, sa svim njegovim prednostima.

Linija za njegu Rio De Coco je, zahvaljujući svojim njegujućim svojstvima i prekrasnom mirisu, poseban doživljaj za kožu i osjetila. Potpuno je veganska i prirodna te je certificirana kao prirodna kozmetika.

Zahvaljujući svojim dragocjenim sastojcima ova kozmetika je najprikladnija za dnevnu uporabu. Osim toga, CMD ne koristi prekomjerna dodatna pakiranja što ove proizvode čini ekološkima.

Za što je prikladna ova linija njege?

Rio De Coco je odlična za suhu i osjetljivu kožu sklonu iritaciji i svrbežu. Potiče obnavljanje stanica, pruža zaštitu od slobodnih radikala i ugodno hladi. Stoga je prikladna i kao Anti-Aging krema.

U čemu je tajna?

Tajna se može izreći u samo dvije riječi: kokosovo ulje.

Kokosova palma je vrlo važna biljka. U pismima je ova biljka, odnosno kokosov orah, spomenuta već 400 godina prije Krista u Sanskritu. I to potpuno s pravom jer postoji preko 100 različitih mogućnosti korištenja ove palme.

Prastanovnici pacifičkog prostora oduvijek koriste kokosov orah i njegovo ulje za njegu kože, za prehranu i kao prirodni lijek. Palmu tamo nazivaju i »drvom života«.

Kokosovo ulje je vrlo dragocjeno zbog svojih sastojaka. Sadrži čitav niz vitamina, minerala i esencijalnih masnih kiselina. Izvanredna mješavina za njegu.

Oko 50% kokosovog ulja čini laurinska kiselina, a 7% kaprinska kiselina. Obje kiseline podižu ovo ulje na sasvim posebnu razinu. Djeluju antimikrobno, dakle protiv bakterija, virusa i gljivica. Takva zaštita svojstvena je i samom tijelu, jer laurinska kiselina je i sastavni dio majčinog mlijeka.

Da bi se u kokosovom ulju iskoristili svi dragocjeni sastojci potrebna je velika pažnja pri njegovoj preradi, koja je vrlo skupa. Ulje korišteno u CMD liniji za njegu Rio De Coco, potječe iz Šri Lanke. Tamo se neobrađeno hladno preša. To znači da je ulje 100% prirodno, nehidrogenizirano, neizbjeljeno, nerafinirano, bez mirisa te da je ekstra djevičansko. Time se osigurava potpuna učinkovitost ovog ulja.

Postoje različiti proizvodi u ovoj njegujućoj liniji. Među ostalima tu su bio-kokosovo ulje, maslac za tijelo, krema za lice, sredstva za njegu kose, losion za tijelo, krema za ruke.

Želite učiniti nešto dobro za svoju kožu i trajno ju njegovati? Kupite Rio De Coco marke CMD.