Pribor marke JCH Respect

Održivi pribor za njegu u ekološkom pakiranju

Francuska marka JCH Respect nudi održive dodatke za osobnu higijenu i njegu tijela u ekološkoj ambalaži. Svi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, mogu se ponovno upotrijebiti i mogu se reciklirati na kraju korisnog vijeka.

JCH Respect: 22 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

JCH Respect koristi samo biorazgradivu ambalažu s otiskom od ekoloških boja. Gdje god su potrebne folije, one se izrađuju od biorazgradivog PLA - polilaktanske kiseline - koja se dobiva iz kukuruznog škroba.

Na biorazgradivost utječu različiti uvjeti poput temperature, vlage i oksigenacije, a može se odvijati putem mikroorganizama, gljivica ili bakterija. Kompostiranje može kod PLA imati različito vrijeme trajanja:

  • Industrijsko kompostiranje - 47 dana
  • Kompost za domaćinstvo - 2 mjeseca
  • Kompostiranje u prirodi - 4 godine
  • U uredu - nikad

JCH Respect je pažljivo odabrao materijale kako bi se osigurala dugotrajnost i kako bi se mogla ponuditi dobra alternativa proizvodima za jednokratnu upotrebu. Osim toga, dobavljači i partnerske tvrtke također su podvrgnuti reviziji kako bi se osiguralo ispunjavanje svih potrebnih socijalne normi i kriterija. Nepokolebljivu bazu pritom čini povjerenje u njih i u kupce.