Le Erbe di Janas Cinkov oksid (Zinc Oxide), 50 g
Njegujući sastojak za DIY kozmetiku
€ 3,88 € 4,09 -5%
(€ 77,60 / kg, uključ. 25% PDV
- fizička UVA zaštita
- savršeno kod problema s kožom
- adstringentna svojstva
-
Vegansko
Opis
Cinkov oksid je fini bijeli prah koji je topiv samo u kiselim ili bazičnim okolinama, ali ne u vodi. Posebno se često koristi u kremama za sunčanje jer je fizički filtar za zaštitu od sunca. Ima svojstvo reflektiranja i raspršivanja sunčevog zračenja, posebice UVA zraka, zbog čega se uvijek kombinira s drugim tvarima koje reflektiraju UVB zrake.
Može se koristiti kod upala i iritacija, crvenila kože i kožnih problema. Zahvaljujući svojstvima pročišćavanja i adstringenta, može se koristiti i u kozmetici za njegu problematične kože te one sklone prištićima.
Postotak korištenja u kozmetici: 2 - 10%
| Br. proiz. | EDJ-06ZINC0021 |
|---|---|
| Sadržaj: | 50 g |
| EAN: | 8054329892299 |
| Marka: | Le Erbe di Janas |
| Vrste proizvoda: | Sirovine |
| Značajke: | Ayurvedsko, Bez nanotehnologije, Vegansko |
Sastojci (INCI)
Zinc Oxide (Non-Nano)
Zakonsko jamstvo & podaci o proizvođaču
| Proizvođač: | Le Erbe di Janas S.r.l., Traversa Via Ghilarza snc, 09170, Oristano (OR), Italija, info@erbedijanas.com, www.erbedijanas.com |
|---|
Dodatne informacije: https://europa.eu/youreurope/jamstva_hr
Prikladno uz to
Slični proizvodi
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Le Erbe di Janas Cinkov oksid (Zinc Oxide)
2 recenzije kupaca u drugim jezicima
| 5 zvjezdice | | 4 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 3 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 2 zvjezdice | | 0 | (0%) |
| 1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
4 ocjene
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 2 recenzije na drugim jezicima.
- Bez recenzija.