Prirodna kozmetika NATURA SIBERICA

Certificirani proizvodi za njegu lica, tijela i kose

Kupovina po kategorijama

Marken / NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA: 108 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

NATURA SIBERICA predstavlja prirodnu i organsku kozmetiku s biljem i aktivnim sastojcima iz oštre nordijske klime. Osim toga, ova marka oduševljava neusporedivim omjerom cijene i kvalitete te svojim ekološkim pristupom.

Sjeverne regije vjerojatno su među najstarijim i jedinstvenim, a poznate su po iznimno zahtjevnim klimatskim uvjetima. Njihova vegetacija iznimno je postojana i bogata zaštitnim tvarima, koje im omogućuju preživljavanje u teškim uvjetima. NATURA SIBERICA koristi ove aktivne sastojke na biljnoj bazi za održavanje i promicanje ljepote i mladosti kože i kose svojim jedinstvenim svojstvima. Ljekovito bilje i biljke dolaze iz samonikle kolekcije ili s vlastite organske farme. Otkrijte linije marke Natura siberica oblepikha, fresh spa, SOS, DETOX i for men. Bogati asortiman čine šamponi, gelovi za tuširanje i losioni za tijelo, serume, pilinge i maske.

2013. godine u suradnji s predstavnicima autohtonih sibirskih naroda započelo je osnivanje vlastite ekološke poljoprivrede koja je certificirana prema europskom ekološkom standardu EU 834/0. Ondje se na 33 hektara zemlje uzgajaju i ručno sakupljaju rijetke autohtone biljke koje su potrebne za proizvodnju proizvoda NATURA SIBERICA. Aktivni društveni angažman tvrtke uključuje otvaranje radnih mjesta za lokalno stanovništvo te pokretanje i promicanje programa za očuvanje i uzgoj rijetkih biljaka.

NATURA SIBERICA proizvodi su:

  • nagrađeni mnogim međunarodnim nagradama
  • nagrađeni raznim poznatim certifikatima (BDIH, ECOCERT & ICEA).