Prirodna kozmetika NATURA SIBERICA

Prirodna kozmetika NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA predstavlja prirodnu i organsku kozmetiku s biljem i aktivnim tvarima iz oštrog ruskog sjevera. Osim toga, marka ima neusporediv omjer cijene i učinka i ističe se svojim zalaganjem za ekologiju.

Kategorije:

NATURA SIBERICA: 102 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Sibir je jedna od najstarijih i jedinstvenih regija Rusije, koja je poznata po iznimno zahtjevnim klimatskim uvjetima. Vegetacija je izuzetno izdržljiva i bogata zaštitnim biljnim tvarima koje mogu preživjeti u takvim teškim uvjetima. Ovi biljni aktivni sastojci koriste se u NATURA SIBERICI kako bi sačuvali i održali ljepotu i mladost kože i kose svojim neusporedivim svojstvima i snagom. Ljekovito bilje dolazi iz prirode (samoniklo) ili iz vlastite ekološke farme.

2013. godine u suradnji s predstavnicima autohtonih sibirskih naroda započelo se s osnivanjem vlastite ekološke poljoprivrede, koja je certificirana prema europskom ekološkom standardu EU 834/0. Tamo se na 33 hektara zemlje uzgajaju i ručno beru domaće biljke koje su potrebne za proizvodnju proizvoda NATURA SIBERICA. Aktivna društvena obveza tvrtke uključuje stvaranje radnih mjesta za lokalno stanovništvo te pokretanje i promicanje programa za očuvanje i uzgoj rijetkih biljaka.

NATURA SIBERICA proizvodi su:

  • nagrađeni brojnim međunarodnim nagradama
  • odlikovani različitim renomiranim certifikatima (BDIH, ECOCERT i ICEA)