Kozmetika s organskim aktivnim tvarima marke NOELIE

Luksuzni i ekskluzivni proizvodi za njegu kože i kose

NOELIE kombinira čiste prirodne sastojke i najnoviju biotehnologiju na visokom nivou. Proizvodi nude vrhunsku kozmetiku za kožu i kosu - bez ikakvih kompromisa.

Kupovina po kategorijama

Marken / NOELIE

NOELIE: 36 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Tvrtku NOELIE je nakon dugogodišnjeg pažljivog istraživanja osnovao Bahar Krahn 2019. godine. NOELIE nudi visokokvalitetnu luksuznu njegu bez ikakvih "kada" i "ali". Sa sviješću da prava ljepota može nastati samo pažljivim skladom čovjeka i prirode, sakupljaju se isključivo održive biljne tvari iz etički ispravnog uzgoja i trgovine iz cijeloga svijeta. Obogaćen kombinacijom čistih aktivnih sastojaka iz biotehnološke proizvodnje, rezultat je visokokvalitetna kao i izvanredna kozmetika s aktivnim tvarima najnovije generacije. Voda, koja je obično na prvom mjestu u kozmetičkim formulacijama, kod NOELIE je zamijenjena svježim, čistim biljnim sokovima. To proizvodima daje posebno visoku gustoću hranjivih tvari s visokim stupnjem učinkovitosti, koja na najbolji način njeguje kožu i kosu.

NOELIE kozmetika sastoji se od odabranih prirodnih sastojaka koji se kombiniraju s vrhunskim biotehnološkim aktivnim tvarima. Liposomske formulacije i odlične teksture njeguju kožu i kosu, a zahvaljujući svojim suptilnim mirisima pružaju i dašak raskoši. To ih čini neusporedivim s bilo kojom drugom kozmetikom iz luksuznog segmenta. U NOELIE proizvodima sve sirovine zadovoljavaju najviše standarde.

NOELIE proizvodi su:

  • BDIH COSMOS ORGANIC certificirani
  • dermatološki i klinički testirani
  • ispitani na Sveučilištu u Mainzu
  • bez ikakvih sintetičkih mirisa i boja
  • održivo pakirani
  • bez testiranja na životinjama