Prirodna kozmetika Evolve Organic Beauty

Ručno izrađena njega s inovativnim recepturama za uljepšavanje

Evolve Organic Beauty stvara najkvalitetnije proizvode sljedeće generacije za njegu i ljepotu. Koriste se samo najčišće prirodne superhrane za kožu i kosu.

Kupovina po kategorijama

Naša preporuka

   Evolve Organic Beauty: 64 proizvoda

   Filteri

   Sve cijene sa PDV-om.

   Mala britanska tvrtka Evolve Organic Beauty sinonim je za prirodne sastojke vrhunske kvalitete, ručni rad, proizvodnju u malim serijama i inovativne recepte. U vlastitom laboratoriju u Hertfordshireu, svi se kozmetički proizvodi ručno izrađuju. Kako bi se zajamčila maksimalna kvaliteta i svježina, uvijek se proizvodi samo mala količina određenog proizvoda.

   Sirovine za svoje visoko kvalitetne proizvode pronalaze među prirodnim organskim uljima, maslacima i super-food namirnicama iz cijelog svijeta. Veliki naglasak je stavljen na osiguravanje podrške malim poljoprivrednicima i manufakturama širom svijeta, pa se sastojci nabavljaju isključivo od njih. Ali ne samo to – Evolve puno radi i na razmjeni znanja.

   Zbog svega toga su svi Evolve proizvodi bez ikakvih životinjskih sastojaka i garantirano nisu testirani na životinjama - za bolji i zeleniji svijet!

   Kozmetika Evolve proizvodi su:

   • od kvalitetnih sastojaka
   • ručno izrađeni
   • cruelty-free
   • veganski