Primavera prirodna kozmetika

Prirodna njega, eterična ulja i mirisne mješavine za dobar osjećaj tijela i duše ujedinjeni pod jednim imenom: PRIMAVERA.

Kupovina po kategorijama

Primavera: 239 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

PRIMAVERA je od sredine 80-ih godina sinonim za aromaterapiju. S tim dugogodišnjim iskustvom PRIMAVERA se može pohvaliti bogatim asortimanom proizvoda za njegu tijela i za aromaterapiju. Pritom je u prvom planu cjelovitost proizvoda koja se temelji na ravnoteži zdravlja, ljepote i dobrog osjećaja.

Najveća pažnja poklanja se visokoj kvaliteti, odabranim, prirodnim dodacima, Fair-Trade (pravednoj trgovini) odgovornosti te pristupanju prirodi i ljudima s punim poštovanjem. Jer smo u tvrtki PRIMAVERA uvjereni, da samo čisti i prirodni dodaci i odgovorna trgovina mogu konačni proizvod učiniti djelotvornim u postizanju dobrog osjećaja. Stoga PRIMAVERA potiče održive i biološke projekte uzgoja te Fair-Trade odnose.

Osim toga PRIMAVERA odlučno odbija testiranje na životinjama i za proizvode ne koristi životinjske sastojke osim neprerađenog bio pčelinjeg voska i bio-mlijeka, čije djelovanje je vrlo dobro za kožu. To čini 3/4 PRIVAMVERA proizvoda veganskima.

Kod PRIMAVERA proizvoda možete biti sigurni da NE sadrže sljedeće tvari:

  • sintetičke sastojke
  • parabene
  • genetski modificirane organizme
  • kemijska bojila, mirise i konzervanse