SANTAVERDE prirodna kozmetika

Umirujući, regenerirajući i hidratantni proizvodi za njegu s aloe verom

Santaverde predstavlja kozmetiku na bazi bio aloa vere - čista blagodat za Vašu kožu!

Kupovina po kategorijama

Marken / SANTAVERDE

SANTAVERDE: 46 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Osnovni sastojak Santaverde njege je sok od aloa vere iz kontroliranog biološkog uzgoja na vlastitom imanju u južnoj Španjolskoj. Time njemački proizvođač garantira najviše standarde i kvalitetu uzgoja i proizvodnje, kao i što kraći put transporta.

Aloa vera je poznata po svojim umirujućim, obnavljajućim i hidratizirajućim svojstvima - ova biljka sadrži preko 200 različitih vitalnih tvari. Zato je cilj tvrtke Santaverde da u svakom pojedinom proizvodu ujedini punu snagu aktivnih tvari te da dodavanjem biljnih ulja ili esencija učinkovitost dovede do maksimuma.

Posebnost Santaverde njege je u tome što je dio, koji u uobičajenim kozmetičkim proizvodima uzima voda, ovdje zamijenjen čistim bio aloa vera sokom. Za maksimalnu snagu i njegu! Uzgoj, njega i žetva aloa vere vrši se ručno - daljnja obrada je u laboratoriju koji se nalazi usred polja - da bi se zajamčila najviša kvaliteta. Osim toga, Santaverde prirodna kozmetika je 100% veganska i bez testiranja na životinjama te posjeduje sljedeće certifikate:

  • NaTrue
  • Leaping Bunny
  • Vegan Society