Fair-Trade prirodna kozmetika akamuti

Prirodna njega za lice, tijelo, kosu i aromaterapija

Neka dođe do promjena koje želiš vidjeti u svijetu!
Dobro došli u svijet 100% prirodne, organske i etičke Akamuti njege!

Kupovina po kategorijama

Marken / akamuti

akamuti: 124 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Ime ovog malog obiteljskog poduzeća koje se nalazi u Walesu je Akamuti, a ta riječ je afričkog porijekla i znači »malo drvo« i »malo medicine«. Ova oba značenja predstavljaju njihove kozmetičke proizvode, koji pružaju ljekovitu snagu prirode za čovjeka, a istovremeno i nose odgovornost zaštite i održavanja te iste prirode.

Kod proizvodnje se posebna pozornost posvećuje pažljivoj ručnoj izradi. Svaki proizvod se ručno priprema i pakira, a pri obradi se koriste 100% prirodni sastojci bez umjetnih dodataka.

Akamuti ne koristi nikakve pokuse na životinjama, a kod nabave sirovina posebno pazi na održivost i zaštitu biljnih vrsta. Tako na primjer, primjenjuje isključivo palmino ulje dobiveno na održiv način, čime ne uzrokuje - kao što je čest slučaj u uobičajenom dobivanju ulja - sječu šuma a time i uništavanje prirodnog staništa mnogih životinja.

Porijeklo sirovina - arganovo ulje iz Maroka, maslinovo ulje iz Palestine ili shea maslac iz Gane - je također vrlo važno, kao i korektni uvjeti rada za sve ljude koji sudjeluju u proizvodnji. Akamuti cijeni vrijednost visokokvalitetnog ručnog rada i stoga podupire mala poduzeća.

Na taj se način potiče regionalna proizvodnja, štite se resursi i poboljšavaju životni uvjeti za ljude i životinje.

Svi proizvodi su:

  • bez konzervansa
  • 100% s prirodnim sastojcima
  • pakirani u reciklirajuće materijale
  • proizvedeni bez testiranja na životinjama
  • pravedna i poštena proizvodnja i distribucija