Arte Fiori Capillum AMOVE Green Edition, 100 g

Lagani i bezbolan način odranjivanja dlačica.

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis

Već se tisućljećima u Jugozapadnoj Aziji koriti posebna mješavina biljaka i minerala za tradicionalno odstranjivanje dlačica. Ovu smo tradiciju ponovo prepoznali te joj poboljšali recepturu. Visoko vrijedni sastojci baza su za ovaj jednostavan način odstranjivanja dlačica koji ne ne iritira: kalcijov hidroksid, sušeni dijelovi biljaka ziziphus spina christi (Nutzpflanzen prah), visoko vrijedni sastojci bijele hane i minerala portlandita - i ništa više.

 • jednostavno, brzo i bezbolno odstranjivanje dlačica
 • dobra podnošljivost na koži
 • i za intimno područje
 • nema sistetičnih bojila bez mirisa i konzervansa

Najjednostavnija primjena!

Nikad nije bilo jednostavnije i bezbolnije rješiti se dosadnih dlačica na tijelu. Bez obzira da li se radi o pazuhu, intimnom području, rukama, nogama, trbuhu ili leđima - s Capillum Amove brijanje i uobičajen način odstranjivanja dlačica ćete ostaviti.

Capillum Amove licencirano je u Njemačkoj te ispunjava EU smjernice za kozmetiku kao i sve njemačke zakonske norme u kozmetici, skladištenju i živežnim namirnicama te je provedena procjena sigurnosti, a prijavljeno je i Ministarstvima zaštite potrošača i sigurnosti hrane.

100% prirodno - odabir prirodnih dodataka kao i odricanje sintetičnih mirisnih dodataka preduvjet su blagog odstranjivanja dlačica. Ništa ne može biti jednostavnije.

Jednostavno kao nikad prije - sada možete vaše dlačice jednostavno odstraniti, prilikom tuširanja. Pripremite kremu, te je nanesite na željeno područje te isperite s tekućom vodom.

Za sve vrste dlačica - namijenjeno na noge, ruke, pazuhe, bikini zonu, grudi, trbuh i leđa: Capillum Amove odstranjuje dlačice bez bolova čak i na osjetljivim područjima.

Ljubav prema tradiciji: u orijentu se Capillum Amove koristi kao sredstvo za ostranjivnje dlačica već tisućljećima. Prepoznali smo njegovu formulu te je poboljšali.

U kojim se područjima Capillum Amove može koristiti? Capillum Amove koristi se za odstranjivanje dlačica pazuha, nogu, ruku, grudi i leđa kao i intimnog područja.

Kako se odstranjuju dlačice pomoću Capillum Amove? Nervirajuće odstranjivanje dlačica provodi se brzim i jednostavnim koracima:

 1. Pomiješajte 100 g Capillum AMOVE praha s ca. 35 - 40 ml vruće vode s dostavljenom špatulom u kremu. Inenzivni, zemljani miris je normalan obzirom nema umjetnih kemijskih mirisa.
 2. Kod prve primjene, prvo nanesite na malo područje kože kako biste mogli odrediti potrebno vrijeme i podnošljivost na koži.
 3. Nanesite kremu sa špatulom ili rukom na željeno područje tijela (molimo promotrite upute za upotrebu)
 4. Dlačice moraju biti potpuno pokrivene kremom u suprotnome proizvod neće djelovati ili će dlačice samo djelomično biti odstranjene
 5. Prema debljini i jačini dlačica ostavite da djeluje 3 do 5 minuta, u intimnom području osjetno kraće. Povremeno provjerite s navlaženim prstom na malom području ukoliko se dlačice zajedno s lagano zasušenom kremom daju odstraniti.
 6. Prilikom tuširanje, kao i kod pilinga, prvo s mokrim rukama i kružnim pokretima trljajte, na kraju s vodom koja slabije teće, isperite - dlačice će se jednostavno odstraniti. Kod kratkih dlaka, uzmite ručnik za pranje kako biste ih temeljito odstranili. Nakon toga temeljito isperite.

Koliko drži djelovanje ovog sredstva za odstranjivanje dlačica? Redovitom primjenom Capilum Amove dlačice će rasti sporije te će biti mekanije. Vrijeme bez dlačica približno je jednako vremenu koje pružaju klasične kreme za odstranjivanje dlačica, no duže od brijanja.

Koje mjere opreza je potrebno uraditi prije prve primjene?Testirajte djelovanje proizvoda prvo na malom dijelu vašeg tijela. Obzirom postoji različita koža i tipovi tijela, može doći do individualnog vremena djelovanja proizvoda

Zašto se Capillum Amove izrađuje od jedino prirodni proizvoda? Kako bi Capillum Amove bio pogodan za svaku kožu, izrađen je samo iz prirodnih proizvoda bez konzervansa, stabilizatora i kemijskih parfema. Sastojci: cinkov hidroksid, zizphus spina christi list, biljni prah bez bojila.


Može li se Capillum Amove kupiti i kao gotova krema?
Ne, iz jednostavnog razloga: ukoliko bi Capillum Amove bilo dostavljeno kao gotova krema, morali bi se dodati kemijski sastojci kako bi se održala konzistencija i trajanje. Iz tih razloga proizvođač je od ovoga odustao, a a prirodno odstranjivanje dlačica dostupno je samo u prahu za pripremu s vodom.

Koliko dugo drži pakiranje od 100g? Obzirom na različitu debljinu, dužinu i teksturu dlačica, ne postoji jednoličan odgovor vež samo smjernice. Prema prosječnim potrebama žene, pakiranje je dostatno za noge, intimno područje i pazuhe. Prema prosječnim potrebama muškaraca, 100 g pakiranja dostatno je za grudi, pazuhe i trbuh.

Promotrite preporuke za korištenje i uputstva!

 1. Proizvod nanesite u kupaoni, tokom tuširanja ili kupanja.
 2. Vrijeme djelovanja na koži je 3-5 minuta ovisno o debljini i jačini dlačica.
 3. Kod prve primjene napravite test za kožu, tako da pripremljenu kremu nanesete na malo područje prema uputama.
 4. Ukoliko neće nakon 2 sata biti reakcija, možete nastaviti s odstranjivanjem dlačica.
 5. Ukoliko vas peče ili svrbi prilikom nanosa, odmah isperite spremljenu kremu.
 6. Nakon odstranjivanja dlačica, preporučljivo je, da 12 sati ne stavljate deodorante ili parfeme.
 7. Između primjena potrebno je proći najmanje 72 sata.
 8. Prije primjene nakit odstranite.
 9. Pogodno za leđa, grudi, ruke, noge, pazuhe i intimno područje.
 10. Nije pogodno za glavu, lice, oči, nos, uha, bradavice, madeže, kožu s prištevima, iritacijama, suncem oštećenu kožu ili kožu koja ima alergične reakcije na sredstva za odstranjivanje dlačica. Ukoliko uzimate ljekove koji utječu na kožu, ili ukoliko imate kožnu bolest, prije primjene, posavjetujte se s lječnikom.
Marka: Arte Fiori
Dodatne informacije

Sastojci: Calcium Hydroxide, Zizyphus Spina Christi Leaf (Nutzpflanzen-Pulver ohne Farbstoffe).

Sigurnosne upute: Operite ruke prije nanošenja. Sadrži alkali. Nemojte protresti. Ukoliko progutate, odmah potražite savjet lječnika te mu pokažite pakiranje. Izbjegavajte dodir s očima i sluznicom. Ukoliko dođe u dodir s očima, odmah isperite oči s puno vode te posjetite lječnika. Držati izvan dosega djece.

Capillum Amove licencirano je u Njemačkoj te ispunjava EU smjernice za kozmetiku kao i sve njemačke zakonske norme u kozmetici, skladištenju i živežnim namirnicama te je provedena procjena sigurnosti, a prijavljeno je i Ministarstvima zaštite potrošača i sigurnosti hrane.

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Arte Fiori Capillum AMOVE Green Edition, 100 g

5 recenzije kupaca u drugim jezicima

3,4 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
2 (22%)
4 zvjezdica
4 (44%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
2 (22%)
1 zvjezdica
1 (11%)

9 ocjene

hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 5 recenzija na drugim jezicima.


Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Capillum AMOVE Green Edition, 100 g" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder