Prirodni kozmetički proizvodi marke Douces Angevines

Njega za djecu i odrasle

Douces Angevines pažljivo i u skladu s prirodom ručno proizvodi jednostavnu i učinkovitu prirodnu kozmetiku - s odabranim sirovinama iz Francuske Anjou!

Kupovina po kategorijama

Marken / Douces Angevines

Douces Angevines: 55 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Tajna kozmetičkih proizvoda Douces Angevines sastoji se od mnogo malih, jednostavnih tajni koje čine brand tako posebnim.

Tajna br. 1: takozvani CosmétoFluides - nije krema, nije ulje nego čarobna mješavina bez vode - pravo tekuće i čisto biljno zlato.

Tajna br. 2: Vrt ljepote. Vlastiti vrt Douces Angevines obrađuje se prema biodinamičkim smjernicama i srednjovjekovnoj tradiciji vrtlarenja. 40% sastojaka može se naći u ovom vrtu. 20% sastojaka je od održivih samoniklih biljaka. Preostalih 40% su eterična ulja, dragocjena biljna ulja i rijetke biljke - one su porijeklom iz malih organskih farmi u regiji Anjou, a egzotični sastojci su iz Fair Trade trgovine.

Tajna br. 3: Proizvodnja prema tradicionalnim metodama i s prirodnom energijom sunca i mjeseca. Bez mehaničkih ili kemijskih sredstava. U laboratoriju se pod utjecajem vremenskih uvjeta izrađuju učinkoviti macerati.

Tajna br. 4: Dinamičnost. Nažalost gotovo zaboravljena umjetnost otkrivanje, moduliranja i očuvanja energije i prirodne moći biljaka je vrlo važna u Douces Angevines. I ručno miješanje igra ogromnu ulogu u ovoj proizvodnji.

Tajna broj 5: Prava uloga mirisa. Proizvodi za njegu Douces Angevines daleko nadilaze zahtjeve za „usavršavanjem ljepote”. Odgovarajuće mirisne biljke pažljivo se biraju prema starim običajima za svaki proizvod i svaki pojedini tip kože. Jedino tako nastaje jedinstveni sklad koji je više umjetnička vrijednost nego samo njega kože.

Tajna br. 6: Jedinstveni obrt. Svi proizvodi se ručno izrađuju u vlastitoj tvornici, s puno pažnje i ljubavi. Osim toga sve što je potrebno bere se samo iz prirode. Izrada malih količina čini proizvodnju dinamičnom. Pažljivu ručnu izradu ovih proizvod ne može zamijeniti niti jedan stroj.

Svi proizvodi Douces Angevines su:

  • Cosmébio i ECOCERT certificirani
  • apsolutno bez testiranja na životinjama i s One Voice-certifikatom
  • ručno i dinamično proizvedeni
  • 100% biljnog porijekla