georganics

georganics

Prirodna i ekološka zubna njega

Filozofija tvrtke Georganics je jednostavna i jasna: prirodno, održivo i savjesno. Tako se njeguju zubi, a istodobno štititi okoliš s proizvodima bez otpada!

georganics: 33 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Za većinu ljudi zubna njega je čišćenje zuba dva puta dnevno - ujutro i navečer. Međutim, ono što se često previđa jest utjecaj sintetičkih kemikalija koje se nalaze u konvencionalnim proizvodima za čišćenje zuba. Mala britanska tvrtka Georganics nastala je zbog pitanja jesu li one stvarno potrebne i zbog znanstvenih istraživanja koja dokazuju da nam priroda zapravo pruža sve što nam je potrebno za učinkovito čišćenje zubi.

Prvo su prirodni, održivi i 100% veganski proizvodi za zubnu higijenu ponuđeni na londonskim sajmovima. Zbog potražnje bilo je potrebno preseljenje u veći laboratorij u ruralnim područjima Sussexa.

Danas je Georganics jedna od najpoznatijih prirodnih kozmetičkih marki za oralnu i zubnu higijenu i to ne samo zbog strategije bez otpada, održive proizvodnje i suradnje s prirodom. Ambalaža nije samo funkcionalna, već je bez plastike, biorazgradiva je i može se reciklirati. Ipak malo plastike ponekad se ne može izbjeći zbog higijenskih zahtjeva. Isto kao i vlakna četkica za zube, koja su od najlona. Prirodna alternativa - svinjske čekinje - ne samo da zvuči malo neprivlačno, nego to uopće ne bi bila veganska alternativa. Čim će se te male stvari moći zamijeniti, Georganics će i to provesti.

Proizvodi Georganics prikladni su za sve uzraste jer se u njihovoj proizvodnji koriste samo čisti organski i prirodni sastojci. Idealno za djecu je linija s crvenom mandarinom.