Hands on Veggies - inovativna bio kozmetika s povrćem

Hands on Veggies - inovativna bio kozmetika s povrćem

Hands on Veggies je inovativna, veganska biokozmetika s povrćem!

Hands on Veggies: 12 proizvoda

Sve cijene sa PDV-om.

Veganska austrijska marka Hands on Veggies osnovana je s ciljem da razvije novu, svježu, mladu i apsolutno revolucionarnu biokozmetiku koja je jednostavno "zelena".

Glavni "akter" ovih visokokvalitetnih proizvoda je nekonvencionalni sastojak: povrće. Na tržištu kozmetičkih proizvoda, koje obiluje voćem i cvijećem, do sada pomalo zanemareni sastojak je povrće, koje nudi brojne nutrijente, vitamine i antioksidanse i ni u kojem pogledu ne zaostaje za voćem i cvjetovima! Prirodni sastojci djelomično se dobivaju biofermentacijom i pružaju veću količinu dragocjenih njegujućih aktivnih sastojaka za kožu i kosu.

Druga posebnost tvrtke Hands on Veggies je konzerviranje kozmetike. To su biljni ekstrakti i fermentirani sastojci. Radi se o vlastitom višestupanjskom prirodnom postupku konzerviranja. On ima dvostruku prednost: rok trajanja i njega.

I ambalaža je kod Hands on Veggies posebna: Tube su proizvedena iz bio plastike, koja se dobiva iz otpadaka šećerne trske. To nije samo održivo već koristi malu količinu CO2 emisije. A prazne tube mogu se reciklirati!

Proizvodi marke Hands on Veggies su:

  • veganski
  • ECOGEA biocertificirani
  • cruelty-free
  • prirodno konzervirani putem bio-fermentacije