Let's talk eyeliner!

Let's talk eyeliner!

Koji stil eyelinera je najbolji za tvoj oblik očiju?

Olovke i tuševi za oči postali su neizostavni dio današnje šminke.

Uglavnom vrijedi da su mogućnosti beskonačne i ništa nije obavezno. Ako imate uske oči (to znači da su oči smještene bliže) i želite zavodljivi Foxy izgled, uživajte u tome! Sljedeća objašnjenja služe samo kao mala smjernica i pomažu vam da optimalno naglasite oči.

Let's start!

The tightline: Uska linija duž linije trepavica čini da vaše trepavice izgledaju punije bez da je efekt previše dramatičan. Ovaj stil može nositi bilo koji oblik očiju.

The classic: Ovdje liniju eyelinera produžite malo prema van i tako stvarate malo, ali elegantno krilo. Ovaj stil vizualno malo produljuje oko, ali opet ne previše dramatično. Pogodno za svaki oblik očiju i za svaku priliku.

The bold: Sada postaje dramatično. Boldliner je posebno prikladan za ljubitelje mačkastih očiju (cat eye) i izgleda posebno lijepo u kombinaciji sa subtilnim usnama. Ova tehnika eyelinera prikladnija je za bademaste i okrugle oči s vidljivijom površinom kapka. Nije preporučljivo za osobe sa spuštenim kapcima jer ih može dodatno "otežati".

C-Wing: Savršeni eyeliner za spuštene kapke i duboko usađene oči: Za ovu tehniku eyelinera počnite s krilom i gledajte ravno u ogledalo. Zatim spojite svoje krilo u obliku slova C s gornjom linijom trepavica. Da, zatvorenih očiju, eyeliner može izgledati malo drugačije nego što ste navikli. No, s otvorenim očima eyeliner i krilo bolje su vidljivi nego kod drugih stilova, što često nije moguće s duboko usađenim očima ili opuštenim kapcima.

Ovaj eyeliner-stil posebno je pogodan za duboko postavljene oči i spuštene kapke. Ako je površina kapka vidljivija, C-oblik bi bio previše vidljiv, pa bismo ovdje preporučili suptilniji oblik podebljanog krila.

Foxy Eyes: Nešto noviji trend! Produženjem unutarnjeg kuta oka vaše će oči izgledati duže. Ovo je posebno prikladno za okrugle i / ili male oči, a također vam optički približava oči, zbog čega je ova tehnika izvrsna za razmaknute oči. U slučaju uskih očiju, preporučujemo da ne povlačite unutarnje krilo predugo i samo malo istaknete unutarnji kut kako oči ne bi bile optički povučene dalje prema unutra.

Smokey Liner: Mekša verzija eyelinera. Za to upotrijebite svoj omiljeni gel eyeliner i izblendajte ga mekom četkom. Ovaj stil pogodan je za svaki oblik očiju i u svakoj prilici.

Smokey Outer V: Ovdje je donja vanjska linija trepavica spojena s gornjim linijom eyelinera za oči. To osigurava veće oči i cat-eye efekt, od čega posebno uske oči imaju koristi jer vizualno razdvaja oči. Široke oči trebale bi ovu kombinaciju kombinirati s Foxy Wingom iznutra. Smokey Outer V također izgleda sjajno kod opuštenih kapaka.

Obrnuti Cat-Eye: sljedeći trend Eyeliner. Uz Reverse Cat Eye, naziv govori sve, nanesite cat-eye na donjoj umjesto na gornjoj liniji trepavica, što rezultira vrlo zanimljivim izgledom. Ovaj stil posebno se preporučuje za spuštene kapke jer je vidljivo cijelo krilo. Za obješene oči (vanjski kut oka je niži od unutarnjeg kuta) ne bismo savjetovali ovaj ajlajner za oči, jer može još više naglasiti opušteni oblik.

Mogućnosti su stvarno beskonačne. Sigurni smo da ste našle nešto za sebe. Želimo vam puno zabave u isprobavanju!

Naš široki asortiman olovki za oči možete pronaći ovdje . Proizvodi koje je koristila naša vizažistica Sarah navedeni su s desne strane.