Ekskluzivna, čista prirodna kozmetika Rosental Organics

Čitav asortiman proizvoda na jednom mjestu

Rosental Organics predstavlja istinsku, čistu prirodnu kozmetiku iz visokokvalitetnih, odabranih sastojaka te prirodni način obrade!

Kupovina po kategorijama

Rosental Organics: 60 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Misija Rosental Organics je proizvoditi čistu, prirodnu kozmetiku koja na potpuno prirodan način kožu dovodi ponovno u ravnotežu i vraća joj blistavi sjaj.

Za proizvodnju dobro osmišljenih proizvoda koriste se samo odabrani, visokokvalitetni sastojci koji stimuliraju samoiscjeljivanje tijela i koji nježno pomažu koži da i iznutra dođe do svoje istinske ljepote.

Pritom je važan prirodan način obrade, jer samo tako prirodni aktivni sastojci mogu optimalno razviti svoju punu snagu. To znači da se ni na koji način, kao što bi bilo zagrijavanje ili neutraliziranje mirisa itd. ne utječe na proizvodnju, kako bi se dobili svi aktivni sastojci sadržani u sirovinama. Kozmetički proizvodi Rosental Organics su stoga konzervirani isključivo biljnim sastojcima i zato imaju rok trajanja od "samo" 12 mjeseci.

Cilj je da se svaki korisnik osjeća ugodno u svojoj koži s ovim proizvodima, ali i da se dobro odnosi na sve: okoliš, dobavljače, proizvođače. Stoga su dobavljači sirovina odabrani s najvećom pažnjom, a najveća važnost vezana je uz poštene uvjete rada. Rosental Organics radi na primjer sa ženskom zadrugom u Maroku. Na taj način svijet može postati "bolje mjesto".

  • 100% prirodni sastojci
  • izvorni učinak i najčišća kvaliteta
  • bez kemijskih aditiva, parabena/sulfata ili konzervansa
  • bez boja i mirisa
  • bez testiranja na životinjama