Prirodna njega marke HILLINGER COSMETICS

Luksuzna organska kozmetika s najboljim od grožđa

HILLINGER COSMETICS predstavlja visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku s aktivnim tvarima iz snage organskog grožđa - njega koja ulazi pod kožu.

HILLINGER COSMETICS: 7 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Za organskog vinara i šefa marke, Lea Hillingera, je grožđe s izvanrednim aktivnim tvarima bez izuzetka u fokusu svih njegovih aktivnosti. Njegova linija za njegu razvijena je zajedno s renomiranim austrijskim stručnjacima za prirodnu kozmetiku i zadovoljava njegove visoke standarde u pogledu učinkovitosti, kvalitete i održivosti.

U proizvodima HILLINGER COSMETICS se aktivne tvari iz organskog grožđa kombiniraju s najnovijim organskim kozmetičkim istraživanjima: grožđe dozrijeva na suncu i bogato je vrijednim antioksidansima, koji su neophodni za učinkovitu anti-aging njegu. Dva osnovna sastojka koja se koriste za svu kozmetiku su voda i ulje sjemenki iz organskog grožđa koje svim formulacijama daje svoja njegujuća i zaštitna svojstva.

Organsko ulje sjemenki grožđa marke HILLINGER COSMETICS impresionira s minimalnim udjelom od 75% linolne kiseline, fenola, vitamina E, OPC (oligomerni proantocijanidini) i resveratrola i tako nudi regenerativni, snažni antioksidativni učinak. U kombinaciji s odabranim aktivnim tvarima, svaki pojedinačni proizvod za njegu nudi čistu snagu i energiju za kožu. Njihove prirodne teksture odlične su za žene i za muškarce i 100% su veganske.

Proizvodi HILLINGER COSMETICS zajamčeno su:

  • NaTrue i biocertificirani
  • veganski i bez testiranja na životinjama
  • sa certifikatom PETA i Vegan Society
  • proizvedeni u Austriji
  • u ambalaži od kartona koji se može reciklirati, s tiskarskim bojama bez mineralnih ulja