I WANT YOU NAKED - visokokvalitetna prirodna kozmetika

Pravi trenuci sreće za kožu: Maksimalno senzualni proizvodi za njegu s čistim prirodnim sastojcima I WANT YOU NAKED!

Kupovina po kategorijama

Marken / I WANT YOU NAKED

I WANT YOU NAKED: 50 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

2014. godine Aline Werr je osnovala i razvila očaravajuću I WANT YOU NAKED kozmetiku od prirodnih sastojaka, koja je senzualna, vizualno atraktivna, i puna emocija. Za proizvodnju se koriste odabrani sastojci poput soli, ulja i ljekovitog bilja, koji imaju maksimalno pozitivan učinak na kožu i blagostanje. Osim toga proizvodi se izrađuju ručno u vlastitoj tvornici.

Tri osnovna načela linije I WANT YOU NAKED su:

  1. Luksuz - Koncentracija na bitne i najkvalitetnije sirovine i ciljana kombinacija aktivnih sastojaka. Cilj je da se s ovim proizvodima pruži snaga i omogući ugodno opuštanje.
  2. Odricanje - kozmetika I WANT YOU NAKED je uistinu "gola" - proizvodi su beskompromisno bez ikakvih sintetskih aditiva, testiranja na životinjama, itd.
  3. Vrijeme - Ako ga pravilno koristimo, vrijeme je uistinu pravo zlato! Zato se u proizvodnji linije I WANT YOU NAKED uzima dovoljno vremena za svaki korak proizvodnje - pažljivi odabir sirovina kao i ručna proizvodnja. Dakle, svaki proizvod je unikatan i napravljen sa strašću, poštovanjem i predanošću.