Hygge öarolija darivanja

Hygge öarolija darivanja

Ovaj će festival biti hyggelig - nordijski ugodan. Danska marka prirodne kozmetike Urtekram nudi ogromnu paletu proizvoda za njegu koji u kupaonicu kod kuće unose skandinavski način života i posebnu toplinu. Proizvodi sa sastojcima iz ekstrakata Heidel-. Lingonberry, bobice smreke i ruže savršeni su za poklone ili za iznenađenje Julenissena, božićnih vilenjaka.

BOŽIĆ NA DANSKI NAČIN?

Uzmite dodatnu pomoć udobnosti, svih svojih najmilijih i nekoliko lijepih tradicija: 1. prosinca u Danskoj se pali kalendarska svijeća koja u fazama gori do 24. prosinca. I naravno, postoji i puno druženja u nordijskoj predbožićnoj sezoni: u Adventu se gosti pozivaju na Julefrokost, božićni ručak na kojem se okupljaju prijatelji, obitelj i kolege. U cijeloj zemlji postoje i male rustikalne božićne tržnice. Pravo božićno slavlje tada započinje 23. prosinca ukrasom drvca. I naravno, poklonima...

NAŠA IDEJA ZA POKLON: ZAGRLJAJ ISPUNJEN LJUBAVLJU

Ove godine shvatili smo koliko je važno biti blizu svojih najmilijih. Nažalost, u ovom trenutku emocionalnu bliskost možemo pokazati samo ograničeno kroz fizičku blizinu. Ako ovog Božića tražite drugačiju ideju za dar, preporućujemo proizvode danske Marke Urtekram. Ključno je i značenje imena - urte znači bilja, a kram - zagrljaj.

Proizvodi za njegu Urtekram certificirani od strane Ecocert Cosmos Organic, sadrže snažne aktivne sastojke iz bobičastog voća, cvijeća i lišća koji njeguju i ugađaju tijelu i duši. Sa sastojcima od 99-100% prirodnog podrijetla, formulacije su lako biorazgradive, 100% veganske, a već 85% svih proizvoda puni se u biljnoj ambalaži od otpada šećerne trske. Budući da su svi s ljubavlju razvijeni i proizvedeni u Skandinaviji, u svakom pakiranju postoji djelić nordijskog načina života i, prije svega, ljubav prema prirodi. Odabran s ljubavlju dar nikako nije zamjena za tjelesnu blizinu, ali može izmamiti osmijeh i osjećaj voljenosti. Smatramo da su sljedeće nordijske ideje za poklone posebno prikladne za ovo:

Nordic Berries - vitaminski boost za hladno razdoblje

Voćna linija njege s nordijskim bobicama u kupaonicu donosi slatki voćni miris. Uz organske ekstrakte iz bokvice, borovnica i brusnica, ova linija za njegu obiluje vitaminima i antioksidantima te jača kožu i kosu. Voćni sastojci ugađaju osjetilima i pružaju koži sve što joj treba, posebno u zimskim mjesecima. Vitamini i antioksidanti u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom pružaju hranjivu njegu i hidrataciju, dok ekstrakt kore vrbe potiče revitalizaciju ravnoteže kože.

Rose - mekoća latice ruže

Linija za njegu od ruža zavodi čula svojim osjetljivim mirisom plemenite damaske ruže i prostoru donosi miris cvjetova iz danskog grada Mariager. Nije uzalud Urtekramov dom poznat kao „Grad ruža“. Organsko ulje geranija ruže poznato je po svojim umirujućim i hranjivim svojstvima, a s vodom i ekstraktom ružinog cvijeta daje vašoj koži i kosi dubinsku njegu, kako bi i sama bila nježna poput cvijeta.

Muškarci - nekomplicirana briga za muškarce

Najvažnije pravilo slavlja: Ispod drvca nema čarapa. Neomplicirana serija Men sa svojim muškim, svježim mirisom bobica kleke nudi nordijsku njegu za muškarce. Proizvodi za njegu 2 u 1 s učinkovitom kombinacijom organskog baobaba, organskog korijena sladića i organskog ekstrakta aloe vere učinkovito čiste i njeguju mušku kožu i kosu.

Ovdje ćete pronaći našu široku paletu URTEKRAM proizvoda.

O URTEKRAM-u

HEJ! Znate li već? Nordijska marka ljepote Urtekram postoji gotovo 50 godina: tvrtka je uvijek proizvodila organsku hranu i prirodnu kozmetiku u srcu Danske. 1972. godine u Kopenhagenu je otvoren mali „Urtekræmmer“, svojevrsna trgovina zdrave hrane. 1989. godine današnje je proizvodno mjesto konačno izgrađeno na Mariager fjordu u sjevernom Jutlandu u Danskoj. Atmosfera u kojoj se proizvode proizvodi za njegu kose, kože i zuba za njemačko i austrijsko tržište je ruralna, mirna i poznata. Urte - ovo su biljke i biljni sastojci koji se koriste u sigurno biorazgradivim proizvodima. Svi su veganski, prirodnog podrijetla, certificirani od strane Ecocert Cosmos Organic i punjeni su u biljnoj ambalaži od otpada šećerne trske. Ali Urtekram znači puno više! U prošlosti, kao i sada, u tom imenu ima puno pionirskog duha i predanosti, kao i toplog zagrljaja ljubavi koji je pun ljubavi! Jer ovo je ono za što se Urtekram zalaže:

URTE | bilje
KRAM | zagrliti