Velvet spužvice - revolucija

U posljednjih nekoliko godina, predmet želje je postao must-have za ljubitelje ljepote. Za one koji vole šminku i žele biti neovisni, ovaj je proizvod istinska revolucija. O čemu to mi govorimo? Naravno, o poznatim velvet spužvicama s kojima možete veoma jednostavno nanijeti tekući puder!

Spužve koje postoje u gotovo svim brendovima iz područja kozmetike, razlikujemo prema proizvođaču, obliku, boji i materijalu. To je nova generacija u području kozmetike lica. Ispravna primjena je ključni korak za besprijekoran make-up i izgled prirodne ljepote.

Ne tražimo li svi proizvod koji će nam olakšati nanošenje tekućeg pudera?

Većina ljudi traži sveobuhvatan puder koji dobro prekriva i daje ravnomjeran ten. Uz velvet spužvice sve je moguće! Velvet spužvica je prirodna spužva iz Jadranskog mora. Kad je mokra veoma je nježna i čini površinu kožu baršunasto mekom.

Primjena je vrlo jednostavna:
Držite spužvu pod vodom i navlažite ju. Nanesite malu količinu pudera na stražnji dio dlana i tada taj puder pritiskom prenesite na spužvu. Tapkajući nanesite puder na ključna mjesta lica, kao što su čelo, nos, brada i obrazi. Prilikom nanošenja je važno početi od sredine lica, a zatim se lagano kretati prema van, sve dok se šminka ravnomjerno ne rasporedi. Tapšajući nanesite puder i na rubovima lica prema bradi, ispod brade, po vratu prema dekolteu i uz liniju kose. Kod takvog nanošenja ne postoji vidljiv kontrast boja i make-up izgleda prirodnije. Nije potrebno naknadno obrisati lice, već je bolje više puta tapkajući nanositi manje količine pudera uzimajući ga s ruke. Moguće ga je koristiti i u slučaju da ste već nanijeli make-up i samo želite poboljšati rezultat tijekom dana. U ovom slučaju, puder se nanosi na isti, već opisani, način. Višak pudera može se lako ukloniti ako vaš izgled djeluje previše umjetno. Vaša koža izgleda glatko, svjetlije i naravno svježe.

Nakon upotrebe, spužvicu jednostavno isperite s vodom i običnim sapunom i dopustite da se osuši na prozračnom mjestu. Biti će kao nova. Prednost je,ove spužvice, da se na površini ne zadržavaju ostaci pudera. Svaka tri mjeseca, potrebno je spužvicu preko noći ostaviti u vodi u koju ste dodali žličicu soda bikarbone, isprati i ostaviti da se dobro osuši. Sljedećeg dana ona će biti kao nova.

Zašto baš koristiti ovu spužvicu iz Jadranskog mora, a ne neku drugu?
Morske spužve su 100% prirodne, za razliku od konvencionalnih, sintetičkih spužvica. Možete ih, ako ih dobro održavate i ispirete, koristiti 8 do 12 mjeseci, za razliku od umjetno proizvedenih spužvi. Dalje, dolaze iz prirode, vrlo su mekane, hipoalergene, biorazgradive i ne upijaju mirise. Ukratko: "prirodne!" Isprobajte! Što čekate?