Prirodna kozmetika OLIVAL

Prirodna kozmetika OLIVAL

Visokokvalitetni i certificirani proizvodi za njegu iz Hrvatske

OLIVAL predstavlja visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku s farmaceutskom pozadinom, puno iskustva, kvalitete i kompetencije. Za proizvode se uglavnom koriste sirovine iz lokalnog uzgoja, kao što su lavanda, neven, čičak, orah ili izvrsno maslinovo ulje.

Kategorije:

OLIVAL: 29 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Prije 23 godine u obiteljskoj kući u lijepoj Hrvatskoj mag.pharm. Vlasta Pojatina osnovala je firmu OLIVAL, koja danas ujedinjuje tradicionalno farmaceutsko znanje i moderan know-how s čistim prirodnim sastojcima. Svi proizvodi se još uvijek proizvode u zapadnom Zagrebu i ne samo da zadovoljavaju ISO-standard 22716, već i stroge kriterije NaTrue certifikata.

Vjerujući da se tradicija i inovacije mogu optimalno nadopunjavati, prirodne sirovine se kao aktivni sastojci kombiniraju s ljekovitim biljem. Također se neprestano radi na podizanju postojeće kvalitete na temelju poštenja, transparentnosti, pravednosti, inovativnosti, povjerenja i profesionalnosti.

Za proizvodnju prirodne kozmetike koriste se samo svježe sirovine i proizvodi se u malim serijama. Naglasak je na ljekovitom bilju i aktivnim tvarima iz lokalnog uzgoja. Tako se potiče održivost i lokalne vrijednosti. Proizvodi se ne testiraju na životinjama i podvrgavaju se redovitim kontrolama.