Paul Penders prirodna kozmetika i make-up

Veganski proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetika

Tvrtka Paul Penders je aktivno uključena u zaštitu okoliša i životinja, a svoja uvjerenja prenosi i na svoje proizvode za njegu kože i kozmetiku. Filozofija tvrtke je »bez kemikalija« i »bez testiranja na životinjama«.

Veganski proizvodi za njegu kože te dekorativna kozmetika za ljude svih dobnih skupina!

Kupovina po kategorijama

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 19 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Nizozemskom pioniru u prirodnoj kozmetici, tvrtki Paul Penders, oduvijek je bio osnovni cilj, da za svoje proizvode koristi samo 100% prirodno te da za to ne vrši nikakva testiranja na životinjama. Zbog takvog stava firma je zamalo došla u sukob s nizozemskom vladom koja je za daljnji rad firme željela propisati testiranje na životinjama. Ubrzo nakon toga, Paul Penders, gorljivi zaštitnik životinja, otvorio je ponovno firmu u SAD-u i počeo je proizvoditi visokokvalitetnu i vegansku kozmetiku s kojom je osvojio svijet.

Osnovni sastojak njegovih izvanrednih proizvoda je LevensESSENTIE Gold® - eliksir života - koji se, prema recepturi njegove bake, sastoji od koncentriranih ekstrakata iz 22 različite bio-trave i bio-ljekovitih biljaka. Oni djeluju, između ostalog, antioksidacijski, vežu slobodne radikale i opskrbljuju kožu različitim vitaminima i enzimima - za sjajni i zdravi ten.

Paul Penders proizvodi su:

  • 100% prirodni
  • proizvedeni bez testiranja na životinjama
  • Halal certificirani
  • AVA certificirani (American Vegetarian Association) - 100% veganski!