Visokokvalitetna prirodna njega PURE WHITE COSMETICS

Ekskluzivna prirodna kozmetika iz Mađarske

PURE WHITE COSMETICS predstavlja respekt i zaštitu kože kao i prirodnu ljepotu svojstvenu svakoj pojedinoj ženi. Čitav asortiman proizvoda zasnovan je na odabranim prirodnim sastojcima koji su ujedinjeni u luksuzne formulacije - za 100% prirodnu njegu ljepote!

Kupovina po kategorijama

Marken / PURE WHITE COSMETICS

PURE WHITE COSMETICS: 18 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Mađarska marka PURE WHITE COSMETICS nastala je iz beskompromisne vizije za razvoj visokokvalitetne High-Performance kozmetike koja ne samo da nudi njegu kože, već poštuje okoliš s luksuznim pakiranjem i učinkovitim proizvodima.

Darovi prirode shvaćaju se kao nadahnuće i sjedinjuju se sa znanošću i inovacijama u kvalitetnu njegu. Koriste se uglavnom biljne sirovine koje su 100% biorazgradive i dolaze samo od certificiranih tvrtki i dobavljača.

Tvrtka PURE WHITE je svjesna da je svaka koža drugačija pa je cilj otkriti što treba svakom tipu kože i ponuditi mu optimalnu njegu putem promišljenih kombinacija odabranih biljnih ekstrakata i ulja. A kako bi kozmetika PURE WHITE mogla biti dostupna svakoj ženi, moguće je odabrati najprikladnije proizvode i kombinirati ih međusobno.