Veganska prirodna kozmetika Soapwalla

Soapwalla predstavlja nježnu, čistu kozmetiku koja je dobra za kožu, tijelo i okoliš.
Proizvodi su dizajnirani prema principu: "Ako ne želim nešto imati U svojem tijelu, onda to ne želim niti NA svojem tijelu." Uostalom, koža je naš najveći organ i treba je pažljivo njegovati!

Soapwalla: 13 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Marka Soapwalla pokrenuta je u njujorškoj kuhinji od strane osnivačice Rachel Winard - nakon duge neuspješne potrage za adekvatnim proizvodima za njezinu kožu, koja je izuzetno osjetljiva na sistemski lupus.

Soapwalla kozmetika je čista, učinkovita i pouzdana. Jer proizvodi su onoliko sigurni koliko su sigurni njihovi sastojci. Stoga Soapwalla surađuje samo s malim farmama kako bi osigurala najvišu kvalitetu, bez ugrožavanja vlastitog integriteta ili brige za okoliš. Osnivačica Rachel redovito posjećuju svoje dobavljače kako bi osigurala da se poštuju vrijednosti, autentičnost i transparentnost tvrtke Soapwalla.

Kvaliteta je za firmu Soapwalla važnija od kvantitete. Zato se proizvodi izrađuju ručno i u malim serijama u vlastitom laboratoriju u Brooklynu. Koriste se samo sirovine iz održivog ili organskog uzgoja i u kvaliteti hrane. Odustaje se od bilo kakvih aditiva koji su upitni ili potencijalno opasni!

Proizvodi Soapwalla su veganski, bez testiranja na životinjama i unisex.