Aquatadeus proizvodi za njegu problematične kože

Kod neurodermatitisa te za osjetljivu, nadraženu, suhu kožu

Prilagođeno za vrlo suhu, osjetljivu i nadraženu kožu.

Marken / Aquatadeus

Aquatadeus: 7 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Aquatadeus je posebna linija za njegu za problematičnu kožu. Baza svih proizvoda je dragocjena Aquatadeus ljekovita voda. Ona dokazano pomaže kod neurodermatitisa, psorijaze, ekcema i gljivičnih oboljenja na stopalima i noktima. Znanstveno je testirana, a u Austriji je službeno priznata kao ljekovita voda.
Aquatadeus - ljekovita voda izvire na 1100 metara nadmorske visine u općini Öblarn (Štajerska) u Austriji. Njeno djelovanje poznato je već od 17. stoljeća. Ističe se, prije svega, zbog svoje niske pH-vrijednosti i visokog sadržaja sulfata i minerala.

Austrijska linija za njegu Aquatadeus je:

  • bez silikona, parafina, mineralnih ulja i parabena
  • bez umjetnih bojila
  • cruelty-free

Sprej s ljekovitom vodom, krema za akutne bolesti i losion za njegu proizvedeni su bez konzervansa. Šampon, gel za tuširanje i vlažne maramice sadrže blagi konzervans.
Defensil®plus, posebna aktivna tvar sadržana u nekim proizvodima (krema za akutne bolesti i vlažne maramice), je biljna kombinacija ribizovog ulja, ekstrakta biljke srce (Cardiospermum halicacabum) i koncentrata suncokretovog ulja iz biološkog uzgoja. Defensil®plus je tako idealna kombinacija aktivnih tvari za osjetljivu, lagano nadraženu kožu - djeluje smirujuće, ublažava svrbež i pomaže stabilizaciji zaštitne barijere.

Svi Aquatadeus proizvodi - osim Akut-kreme - su veganski.