Lavera prirodna kozmetika

Paleta proizvoda Lavera prirodne kozmetike posebno je prilagođena koži, 100% je dermatološki testirana i prikladna za posebno osjetljivu kožu.

100% certificirana prirodna kozmetika - Lavera djeluje prirodno!

Kupovina po kategorijama

Lavera: 176 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu, istraživanjima i angažmanu, Lavera nudi veliku paletu proizvoda za njegu. Na prvom mjestu su uvijek podnošljivost i poboljšanje kože. Stoga tvrtka ima i vlastitu hipoalergenu liniju, koja je posebno prikladna za osjetljivu kožu sklonu alergijama. Drugo važno načelo Lavera filozofije je odnos cijene i učinkovitosti - firma Lavera smatra da si svaki čovjek treba priuštiti njegu s visokokvalitetnom prirodnom kozmetikom.

Prirodne sirovine iz kontroliranog biološkog uzgoja i certificiranog samoniklog bilja imaju najvažniju ulogu u proizvodnji Lavera - prirodne kozmetike. Pritom se ogromna pažnja poklanja kvaliteti sirovina - u potpunosti se izbjegava testiranje na životinjama, genetički modificirani materijal kao i umjetna bojila i konzervansi.
Održivost i društveni angažman, kao i korištenje održivih sirovina su u tvrtki Lavera conditio sine qua non - cjelokupna proizvodnja odvija se, na primjer, uz uporabu obnovljivih izvora energije čime se želi ostaviti, što je moguće manji ekološki trag.

Lavera - garancija:

  • 100% bez sintetičkih konzervansa, mirisa i boja te bez naftnih proizvoda
  • 100% bez parabena, PEG-a (polietilen glikol), parafina, ftalata, mikroplastike i silikona
  • 100% čista biljna ulja, biljne aktivne tvari i biljni ekstrakti
  • 100% bez genetički modificiranih organizama i aluminijskih soli
  • dermatološki testirani na podnošljivost
  • NaTrue certificirani proizvodi
  • bez testiranja na životinjama