Prirodna kozmetika Evolve Organic Beauty

Ručno izrađena njega s inovativnim recepturama za uljepšavanje

Evolve Organic Beauty stvara najkvalitetnije proizvode sljedeće generacije za njegu i ljepotu. Koriste se samo najčišće prirodne superhrane za kožu i kosu.

Kupovina po kategorijama

Naša preporuka

Evolve Organic Beauty: 71 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Mala britanska tvrtka Evolve Organic Beauty sinonim je za prirodne sastojke vrhunske kvalitete, ručni rad, proizvodnju u malim serijama i inovativne recepte. U vlastitom laboratoriju u Hertfordshireu, svi se kozmetički proizvodi ručno izrađuju. Kako bi se zajamčila maksimalna kvaliteta i svježina, uvijek se proizvodi samo mala količina određenog proizvoda.

Sirovine za svoje visoko kvalitetne proizvode pronalaze među prirodnim organskim uljima, maslacima i super-food namirnicama iz cijelog svijeta. Veliki naglasak je stavljen na osiguravanje podrške malim poljoprivrednicima i manufakturama širom svijeta, pa se sastojci nabavljaju isključivo od njih. Ali ne samo to – Evolve puno radi i na razmjeni znanja.

Zbog svega toga su svi Evolve proizvodi bez ikakvih životinjskih sastojaka i garantirano nisu testirani na životinjama - za bolji i zeleniji svijet!

Kozmetika Evolve proizvodi su:

  • od kvalitetnih sastojaka
  • ručno izrađeni
  • cruelty-free
  • veganski