Četkice za zube TIO

Četkice za zube TIO

Ekološki i inovativni proizvodi za zubnu higijenu

TIO dokazuje da se plastični otpad može izbjeći čak i sa svakodnevnim predmetima! A to pokazuje i održiva četkica za zube s dizajnom!

TIO: 6 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Poput mnogih genijalnih i dobrih stvari tako se i marka TIO pojavila iz nužnosti - ideja i mogućnosti su postojale, ali vodeći proizvođači zubne njege nisu bili zainteresirani. Što dva predana čovjeka čine kako bi svijet bio malo bolji? Upravo tako! Oni osnivaju tvrtku i proizvode sami.

Rješenje za smanjivanje otpada i plastike je iznenađujuće i inovativno: četkica za zube s izmjenjivim glavama četkica. I to sa stvarno cool dizajnom: pranje zuba s čistom savjesti i stilom!

Osim toga, zahvaljujući poklopcu za putovanje, TIO četkica za zube je također idealan i higijenski pratilac na putovanju.

Proizvodi su usmjereni prema apsolutnoj održivosti, što omogućuje smanjenje količine otpada. Osim toga, budući da je osnivačima tvrtke TIO vrlo važno da učine više za naš planet i da podrže i poprave naš ekosustav gdje god je to moguće, 5% profita donira se organizaciji The Ocean Cleanup. Tako kupnja svake TIO četkice za zube podržava ovaj impresivan i dalekosežni veliki projekt, koji koristi najnoviju tehnologiju i predanost u postizanju ogromnog zadatka oslobađanja naših oceana od plastičnog otpada.

Četkica za zube ističe se sljedećim svojstvima:

  • Vlakna s 2 jačine: od održivog organskog najlona, koji je izrađen od ricinusovog ulja
  • Profesionalni oblik: Profil vlakana razvijen je na temelju najnovijih studija stomatološkog instituta Sveučilišta Witten/Herdecke
  • Glava: izrađena od celuloze (FSC certificirano drvo) i zamjenjiva
  • Potpuna higijena: glatke površine i besprijekoran prijelaz - bakterije nemaju šanse
  • Držanje: ergonomski zaobljeni dijelovi na dršci pružaju stabilnost i ne sadrže plastifikatore
  • Drška: drška za višekratnu uporabu izrađena je od čvrstog PE, koji je izrađen od šećerne trske