Martina Gebhardt prirodna kozmetika

Cijeli asortiman prirodne kozmetike Martina Gebhardt na jednom mjestu

Radoznalost, duh istraživanja, hrabrost za inoviranje i tradicionalni recepti iz različitih kultura čine bazu Martina Gebhardt prirodne kozmetike.

Kupovina po kategorijama

Marken / Martina Gebhardt

Martina Gabhardt: 77 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Koristeći višegodišnje iskustvo i istraživanja na području trava, ljekovitih biljaka, spagirik metode (alkemijska metoda kod koje se iz biljaka destiliraju dragocjeni koncentrati iz čijeg pepela se dobivaju prirodne soli) i prirodne kozmetike, Martina Gebhardt nudi široki spektar proizvoda za njegu, koji ne da su samo 100%prirodni, nego su i najučinkovitiji - samo najbolje za ljepotu!

To što je Martina Gebhardt s punim pravom nazvana »pionirom prirodne kozmetike« potvrđuje i činjenica da je njeno poduzeće bilo prvo u svijetu koje je 2010. godine svoj cjelokupni asortiman počelo proizvoditi iz demeter certificiranih sirovina.
Jer demeter ide korak dalje od uobičajene bio proizvodnje i smatra zemlju živim organizmom, koji putem biodinamičkog uzgoja postiže viši poredak, npr. u svijetu biljaka. Tek na taj način one postaju stvarne »namirnice«, koje su u stanju bolje hraniti i štititi tijelo, duh i dušu.

Njen pristup kozmetici, prirodi i ljepoti vrlo je dobro vidljiv u imenu njene linije za zrelu kožu - »HAPPY AGING«. Svaki čovjek stari, to je nezaustaviv, prirodan proces kojeg trebamo prihvatiti s radošću i osmjehom - sa sjajem i Martina Gebhardt kozmetikom krenimo lijepi i zdravi u budućnost!

Proizvodnja Martina Gebhardt proizvoda odvija se prema ritmičkim i biološko - dinamičkim aspektima te slijedi izuzetno visoki standard kvalitete.

Proizvodi:

  • sadrže 100% prirodne sastojke
  • ne sadrže umjetne tvari, tenzide, glicerin, titanijev dioksid niti alkohol u kremama i mlijeku
  • ne sadrže sastojke zbog kojih je potrebno mučiti ili ubijati životinje
  • sadrže samo sastojke koji su istovremeno i aktivne tvari
  • ne sadrže konzervanse
  • sadrže više od 95% sastojaka iz biološkog ili demeter uzgoja
  • sadrže spagiričke esencije iz vlastite proizvodnje

Njeni proizvodi su:

  • demeter certificirani
  • IHTK certificirani (međunarodna udruga za zaštitu životinja)