Beauty Blog

100% Pure rutina njege kože 100% Pure rutina njege kože

100% Pure nudi pravi proizvod za svaki tip kože i pokazuje nam da njega lica ne mora uvijek biti komplicirana i dugotrajna.

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definicija, vitalne kovrče pune života, više sjaja i manje frizza - tko to ne bi želio? Zašto ne biste isprobali Co-Washing i Squish to Condish metode - one bi mogle promijeniti način na koji njegujete svoju kosu.

Njega kose s ayurvedskim sastojcima Njega kose s ayurvedskim sastojcima

Rasayana nudi posebnu liniju njege kose, formuliranu specifično za kosu koja je sklona ispadanju. Zahvaljujući posebnom ayurvedskom biljnom pripravku, kosa je optimalno opskrbljena antioksidansima i hranjivim tvarima.

6 mitova o pranju kose 6 mitova o pranju kose

Lomi li se mokra kosa stvarno kad je češljate? Koja je temperatura vode prevruća za pranje kose? Koliko često pranje kose je previše često? Koliko često trebate mijenjati proizvode za njegu? Saznajte u nastavku!

Kako osobna higijena može biti dobra za planet? Kako osobna higijena može biti dobra za planet?

Kako postajemo svjesniji potrošači, obraćamo pažnju na višak pakiranja prilikom kupovine, opskrbljujemo se šalicama i bocama za vodu za višekratnu upotrebu... No još jedno važno područje redukcije otpada možemo prepoznati u području osobne higijene.