Beauty Blog

Vodič kroz sunčane dane Vodič kroz sunčane dane

Ljeto je pred vratima, a s njim i izlaganje suncu. Ali kako uživati ​​u suncu bez opasnosti za kožu? Koji faktor zaštite od sunca je za Vas idealan? A koja je razlika između mineralnih i kemijskih filtera? Na ova i mnoga druga pitanja odgovaramo u...

Intenzivna njega s TAUTROPFEN uljem za lice Intenzivna njega s TAUTROPFEN uljem za lice

Zašto koristi ulje za lice kod zahtjevne kože? Nije li to previše masno? Može li ovo biti dobro za vašu kožu? Ova se pitanja često postavljaju, a biti će odgovorena u ovom blogu.

100% Pure rutina njege kože 100% Pure rutina njege kože

100% Pure nudi pravi proizvod za svaki tip kože i pokazuje nam da njega lica ne mora uvijek biti komplicirana i dugotrajna.

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definicija, vitalne kovrče pune života, više sjaja i manje frizza - tko to ne bi želio? Zašto ne biste isprobali Co-Washing i Squish to Condish metode - one bi mogle promijeniti način na koji njegujete svoju kosu.

Njega kose s ayurvedskim sastojcima Njega kose s ayurvedskim sastojcima

Rasayana nudi posebnu liniju njege kose, formuliranu specifično za kosu koja je sklona ispadanju. Zahvaljujući posebnom ayurvedskom biljnom pripravku, kosa je optimalno opskrbljena antioksidansima i hranjivim tvarima.

6 mitova o pranju kose 6 mitova o pranju kose

Lomi li se mokra kosa stvarno kad je češljate? Koja je temperatura vode prevruća za pranje kose? Koliko često pranje kose je previše često? Koliko često trebate mijenjati proizvode za njegu? Saznajte u nastavku!